Over mij

Een woordje over mezelf.  Ik ben mama van 2 twintigers, professioneel actief en altijd enorm geboeid geweest door psychologie en fotografie.

Als financieel manager in verschillende kleine en grote ondernemingen, ervaarde ik dat het niet altijd eenvoudig is om een work-life balans te vinden en te behouden.  Ik zag het ook bij vele collega’s.  Vanuit die context ging ik op zoek naar handvaten om mijn job met positieve energie en plezier te kunnen doen (Work) én daarbij ook op een gezonde manier te genieten van mijn gezin en vrije tijd (Life).

Ik volgde eerst de opleiding tot Mindfulnesstrainer bij David Dewulf (Instituut voor Aandacht en Mindfulness).  Zo ontdekte ik op een praktische en ervaringsgerichte manier hoe je anders met stress kan omgaan en de impact ervan verminderen.  Mindfulness brengt rust en helpt focus te houden op wat nu belangrijk is.

Terwijl ik de opleiding volgde, werd Mind this Moment een feit. Ik startte met deze blog om in de eerste plaats informatie te delen. Later gaf ik ook de 8-weken Mindfulnesstrainingen.

Mijn interesse bleef groeien, en na een korte opleiding tot Stress & Burn-out Coach bij Peggy Poppe (Syntra), volgde ik de volledige opleiding tot gecertificeerd Stress & Burn-out Coach bij Annita Rogier (HRD Academy).  Als lid van VESB (Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches) blijf ik continue bijscholen. Als Corporate Wellbeing and Happiness at Work Ambassador (Tryangle – Griet Deca & Kim Hilgert) ondersteun ik ook met plezier werknemers binnen jouw onderneming.

Mijn missie ?

Vanuit mijn ervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven enerzijds, en de kennis en inzichten die ik tijdens de verschillende coaching opleidingen opdeed anderzijds, wil ik door preventie en begeleiding mijn bijdrage leveren aan het duurzaam verhogen van jullie mentale veerkracht !

Benieuwd wat we samen kunnen bereiken ?

Voor meer informatie kan je terecht op de homepage of contacteer me rechtstreeks via de contactpagina.

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan !

Dominique Engelen