Over mij

 

profiel

Bedankt voor je interesse in mijn website Mind this Moment – Choose to be Happy !

Een woordje over mezelf.  Ik ben mama van 2 tieners, werk fulltime en ben altijd al enorm geboeid geweest door psychologie en fotografie.  De afgelopen 25 jaar vlogen echter in een flits voorbij. Gejaagd en altijd in de weer om het anderen naar hun zin te maken of om deadlines te halen.  Zo liep ik mezelf steeds voorbij, kwam ik vast in een weerkerend patroon van vallen en opstaan, en vooral van steeds weer op dezelfde manier doorgaan.

Mindfulness brengt me nu rust en helpt me te focussen op wat nu belangrijk is en zo de vicieuze cirkel te doorbreken.  Net zoals bij fotografie ligt bij Mindfulness de focus op dat ene moment, nu.

En omdat ik ervan overtuigd ben dat je jouw geluk zelf maakt, kwam ik al snel op

Mind this moment – Choose to be happy

Hier geef ik je graag informatie over Mindfulness en deel ik mijn eigen ervaringen via praktische tips, om tijd vrij te maken zodat er ruimte is om aandacht te hebben voor jezelf, om ten volle te genieten van dit moment, om te vertragen, om elke dag even stil te staan en terug op te laden, om even te glimlachen, om te kiezen voor jouw geluk !

Persoonlijk ondervond ik dat het doorgeven van mijn ervaring, zowel professioneel als privé, me energie geeft en me vooral gelukkig maakt.  Daarom zette ik enkele maanden geleden de stap om te starten met een opleiding Mindfulnesscoach bij het Instituut voor Aandacht & Mindfulness van David Dewulf.  Hiermee kan ik nu aan de slag voor het organiseren van workshops rond Mindfulness en stress, maar binnenkort ook voor jongeren rond studeren, het vinden van balans en de juiste studiemethode.  Meer info hierover op de pagina Workshops

Ik hoop dat je ervan geniet en met je meeneemt wat jou aanspreekt.  Reacties zijn altijd welkom ! Klik hiervoor gerust door naar de contactpagina en laat jouw indruk of vraag achter. Of schrijf je in voor een workshop en ontdek wat Mindfulness voor jou kan betekenen.

Fijn dat je mee volgt !

Dominique