Over mij

 

IMG_2924_3

Bedankt voor je interesse in mijn website Mind this Moment – Choose to be Happy !

Een woordje over mezelf.  Ik ben mama van 2 tieners, professioneel actief en altijd al enorm geboeid geweest door psychologie en fotografie.  De afgelopen 25 jaar vlogen echter in een flits voorbij. Gejaagd en altijd in de weer om het anderen naar hun zin te maken of om deadlines te halen.  En zo realiseerde ook ik dat Superwoman niet bestaat.  Ik liep mezelf maar al té vaak voorbij, of kwam vast in een weerkerend patroon van vallen en opstaan, en vooral van steeds weer op dezelfde manier doorgaan. Het was tijd om de zaken anders aan te pakken.  Ik schreef me in voor een 8-weken Mindfulness training bij David Dewulf. 

Ik ontdekte op een praktische ervaringsgerichte manier hoe je stress creëert en wat het met je doet, maar vooral hoe stress te verlagen.  Mindfulness brengt me rust en helpt me te focussen op wat nu belangrijk is.  De vicieuze cirkel is doorbroken.  Net zoals bij fotografie ligt bij Mindfulness de focus op dat ene moment, nu.

En omdat ik ervan overtuigd ben dat je jouw geluk zelf maakt, kwam ik al snel op

Mind this moment – Choose to be happy

Hier geef ik je graag informatie over Mindfulness en deel ik mijn eigen ervaringen via praktische tips, om tijd vrij te maken zodat er ruimte is om aandacht te hebben voor jezelf, om ten volle te genieten van dit moment, om te vertragen, om elke dag even stil te staan en terug op te laden, om even te glimlachen, om te kiezen voor jouw geluk !

Persoonlijk ondervond ik dat het delen van mijn ervaring me energie geeft en me vooral gelukkig maakt.  Daarom volgde ik de opleiding tot Mindfulnesscoach bij het Instituut voor Aandacht & Mindfulness van David Dewulf.  Een boeiend en leerrijk traject.  Hiermee ging ik aan de slag voor het organiseren van workshops rond Mindfulness en stress, en startte ik ook individuele begeleiding omdat niet iedereen dezelfde aanpak verkiest.  Ondertussen volg ik nog een specialisatie rond Mindfulness voor jongeren.  Binnenkort dus ook workshops en individuele begeleiding voor jongeren rond studeren en het vinden van balans in de drukte van het dagelijkse tienerleven.  Meer info hierover op de pagina Workshops en Persoonlijke coaching.

Ik hoop dat je ervan geniet en met je meeneemt wat jou aanspreekt.  Reacties zijn altijd welkom ! Klik hiervoor gerust door naar de contactpagina en laat jouw indruk of vraag achter. Contacteer me voor persoonlijke coaching of schrijf je in voor een workshop en ontdek wat Mindfulness voor jou kan betekenen !

Fijn dat je mee volgt !

Dominique